Selecteer een pagina

Over ons

Welkom bij AB DENT, een moderne en professionele tandheelkundige praktijk die in 2018 is opgericht met het doel om hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden aan patiënten in Eindhoven en omgeving. Bij AB DENT streven we ernaar om uw glimlach te verbeteren en uw mondgezondheid te optimaliseren, terwijl we tegelijkertijd een ontspannen en comfortabele omgeving creëren waarin u zich op uw gemak voelt.

Onze toegewijde en ervaren tandartsen en ondersteunend personeel werken samen om u de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. We begrijpen dat elk individu unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om hun mondgezondheid, en daarom streven we ernaar om persoonlijke, op maat gemaakte behandelplannen te creëren die voldoen aan uw specifieke wensen en eisen.

Bij AB DENT geloven we in preventieve tandheelkunde als de basis voor een goede mondgezondheid. We moedigen regelmatige controles en reinigingen aan om problemen vroegtijdig te identificeren en te behandelen, waardoor complexere en kostbaardere ingrepen worden voorkomen. Ons deskundige team zal nauw met u samenwerken om u te voorzien van educatieve informatie en advies over mondhygiëne, zodat u de juiste tools en kennis heeft om uw mondgezondheid op peil te houden.

Onze tandartspraktijk is uitgerust met de nieuwste technologieën en apparatuur om nauwkeurige diagnoses te stellen en effectieve behandelingen uit te voeren. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde en streven ernaar om onze kennis en vaardigheden voortdurend bij te werken via voortgezette opleidingen en trainingen. Op deze manier kunnen we u de meest geavanceerde en innovatieve tandheelkundige zorg bieden.

Ons team hecht veel waarde aan het creëren van een warme en vriendelijke sfeer in onze praktijk. We begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor sommige mensen angst of nervositeit kan veroorzaken, en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het behandelen van angstpatiënten. We nemen de tijd om naar uw zorgen en vragen te luisteren en zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent over uw behandelingsopties, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw mondgezondheid.

Onze tandheelkundige diensten omvatten een breed scala aan behandelingen, waaronder algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde, implantologie en endodontie. Of u nu een routinematige controle nodig heeft, uw glimlach wilt verbeteren met esthetische behandelingen, of een complexere behandeling nodig heeft, ons ervaren team staat

Het Team

Ekaterine Jashiashvili

Tandheelkundig Medewerker / Praktijkmanager

Ghiath Sultan

Tandarts / Oraal Chirurg / BIG-Nummer: 29912572802

Iyas Sultan

Tandheelkundig Medewerker